Dè Online Witgoed Vergelijker
Nieuws
Kortingscodes
Wensenlijst
Inloggen
Registeren

Overview

Nieuws - Updates & tips

De laatste updates en nieuws omtrent Witgoedwinkel en onze Partners
Nieuws
Van Miele
at the 05.1.2015
Miele W Classic wasmachine: 100 euro retour

Actie WDA-wasmachine

De Miele WDA 110 is een zuinige wasmachine met 7 kilo vulinhoud en 1400 toeren. De Softcare trommel zorgt voor een betrouwbaar wasresultaat. Ook is de machine voorzien van een watersensor en beladingsherkenning. Zo wordt er minder water verbruikt en wordt het programma aangepast op je wasgoed. De Miele WDA 110 heeft negen programma’s en heeft een RVS kuip. 

 

Je krijgt van 29 december t/m 31 januari tijdelijk 100 euro retour op deze Miele wasmachine. Heb je deze machine gekocht in de actieperiode. Meld je dan hier aan en volg de stappen. 

Bron:
Van Samsung
at the 03.6.2014
Welkomstpakket inclusief GALAXY Tab cadeau bij een Crystal Blue wasmachine

 

Koop een Samsung Crystal Blue wasmachine en ontvang het Crystal Blue welkomstpakket inclusief:


1. Samsung GALAXY Tab cadeau
2. 5 jaar volledige garantie
3. Toegang Crystal Blue Club voor tips en tricks en exclusieve aanbiedingen
4. Premium Service: eigen telefoonnummer, 7 dagen per week telefonisch support en gegarandeerd servicebezoek de volgende werkdag*

*Enkel geldig op de WW10H9600EW

Vul het deelnameformulier volledig in en print deze uit. Stuur het formulier samen met uw kopie van de aankoopbon uiterlijk 15 juli 2014 op naar het aangegeven adres. Zie de actievoorwaarden voor meer details. Meer info

Bron:
Van Miele
at the 03.6.2014
Tijdelijk stofzuiger cadeau bij Miele-wasmachines met 1.600 toeren

Miele Stofzuiger actie

 

Bij Miele houden we van schoon. Zo zorgt onze nieuwe W1-wasmachine met PowerWash voor een ongekend schone was én dat ook nog eens binnen een recordtijd van één uur! Het wasgoed wordt sneller bevochtigd en door de unieke sopcirculatie wordt de werking van het wasmiddel maximaal benut, waardoor het wasresultaat 10% beter is. Daarbij zorgt het automatische doseersysteem TwinDos met één druk op de knop voor het beste vloeibare wasmiddel voor bonte én witte was. Bovendien krijgt u van 1 mei t/m 30 juni 2014 bij alle Miele-wasmachines met 1.600 toeren de krachtige S 700-stofzuiger ter waarde van € 169,95 cadeau! Zo houdt u én uw was, én uw huis stralend schoon!

 

Bekijk alle deelnemende modellen hier.

Bron: